Gratis vloeradvies op maat

U verhuist, realiseert een aanbouw of verbouwing, uw vloer heeft schade opgelopen of is simpelweg aan groter onderhoud toe. Voor het leggen of opknappen van uw parket-, laminaat-, of PVC-vloer kiest u met Pascoal Parket voor zekerheid in kwaliteit.

Wij luisteren naar uw wensen. Ons vloeradvies bestaat uit de mogelijkheden voor een vloer waar u járen met plezier op leeft.

Vloeradvies van de vakman

  • Het soort ondervloer. Moet deze zorgen voor zorgen voor dampdichtheid, geluiddemping in de ruimte zelf, geluiddemping naar de onderburen, hoogte besparing, uitvlakking, stabiliteit, etc.? Een goede ondervloer vergroot zeker uw woonplezier.
  • De vloerafwerking. Bij het leggen van alle soorten vloeren hoort een vakkundige en passende afwerking in stijl. Zoals de plinten bijvoorbeeld. U heeft hierin verschillende keuzes.
  • De kleur van een parketvloer. Parketolie is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Ik kom graag bij u thuis om ter plekke de door u gekozen kleur uit te proberen op het hout. Dan staat u straks niet voor verrassingen.
  • Vloerverwarming- en/of vloerkoeling. Vaak hebben mensen vragen over vloermogelijkheden die hierbij passen? Ik geef u graag een vakkundig vloeradvies.
  • De richting van de vloerstroken. Komt de vloer in de lengte, breedte of diagonaal te liggen? Elke mogelijkheid heeft haar eigen effect in de ruimte.