Over ons

Hallo, mijn naam is Richard Pascoal. U wilt natuurlijk wel weten met wie u in zee gaat als we aan uw vloer gaan werken. Daarom stel ik mijn bedrijf kort voor.

In 2014 startte ik vol enthousiasme met Pascoal Parket. Mijn bedrijf staat voor vakmanschap en kwaliteit in vloeren. Uw vloer is pas écht klaar als u tevreden bent. In de 18 jaren dat ik eerder werkte als parketteur deed ik veel ervaring op in het leggen en renoveren van vloeren. Alle soorten, maten en materialen heb ik gebruikt. Die ervaringen gebruik ik voor de vloer die we voor u leggen. Ik gebruik materiaal wat het beste resultaat geeft met de hoogste kwaliteit.

Onder vakmanschap versta ik ook het geven van het beste advies, dat past bij u en uw woning. Dáár begint een mooie vloer of trap mee. Naast het leveren en vakkundig leggen van vloeren bent u ook voor het renoveren en stofvrij schuren van bestaande parketvloeren aan het juiste adres. Tevens hebben wij laminaat, pvc en het renoveren van trappen in ons assortiment.”